Cu ce ne ocupam

SC DATCU S.R.L a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în municipiul Iași, str. Stejar13A; activitatea de proiectare se desfășoară la Punct de lucru din Bd. Chimiei nr. 15 bl. D3/sc. B, ap.2acces separat din bulevard.

Domeniul principal de activitate: Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acesteaproiectare construcții și instalații civile, industriale, agricole, sisteme de tratare și de alimentare cu apă, rețele de canalizare și stații de epurare a apelor uzate.

CONSULTANȚĂ ÎN INGINERIE
100%
PROIECTARE CONSTRUCȚII ȘI INSTALAȚII
94%
URMĂRIREA COMPORTĂRII ÎN TIMP A CONSTRUCȚIILOR ȘI INSTALAȚIILOR
95%
OPTIMIZARE SOLUȚII DE DEZVOLTARE TEHNOLOGICĂ ÎN INGINERIA MEDIULUI
95%
DEZVOLTAREA TEORIILOR ȘI A TEHNOLOGIILOR ÎN INGINERIE CIVILĂ
95%

Viziune

Ne oferim să asigurăm consultanță inginerească de specialitate entităților interesate de crearea și dezvoltarea afacerilor din domeniile: inginerie civilă și ingineria mediului.

Obiective

Un alt obiectiv general al nostru, permanent urmarit este imbinarea perfecta a aspectelor tehnice cu cele financiare si nu ultimul rand estetice. Ideile pot suna bine, iar la SC DATCU SRL le facem sa arate excelent.

Contribuim la indeplinirea viselor, transformam ideile tale in realitate. Urmarim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung, bazate pe incredere si sustinute de dorinta de a pune in opera obiectivele tuturor beneficiarilor nostri.

Image module